Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a revenit în judeţul Hunedoara şi a mers, astăzi, din nou, pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj -Deva, supranumit şi „autostrada -muzeu”.

Împreună cu reprezentanţi ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), şeful de la „Transporturi” a inspectat toate „punctele critice” de pe acest tronson, finalizat în proporţie de 99 la sută, dar nedeschis încă traficului rutier.

Sursa foto: adevarul.ro

 

 

Ministrul Răzvan Cuc a afirmat că, cei 21 de kilometri de autostradă, de la Ilia la Holdea, sunt supuşi, în momentul de faţă, unei expertize desfăşurată de CNAIR. „Vreau să vă spun că, nimeni nu este atât de nebun încât să nu deschidă o autostradă, dar trebuie să înţelegem foarte clar că noi, în România, nu ne dorim lucrări second-hand. În acest moment, CNAIR are în desfăşurare o expertiză pentru acest obiectiv. Ne dorim să dăm în trafic aceşti 21 de kilometri câţi sunt pe acest tronson, lucru care se va şi întâmpla , când se va finaliza expertiza să ştim exact cu ce avem de-a face pe acest lot de autostradă”, a spus ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Articolul precedentAsociaţia „Pro Infrastructură”, scrisoare deschisă către premierul Viorica Dăncilă. „Deschideţi cei 21 de kilometri de autostradă!”
Articolul următorProtest la mina Vulcan din cauza unor controale