Greva minerilor din Valea Jiului aprinde spriritele la nivel politic. Virgil Popescu, ministrul propus al Energiei  și Economiei, reacționează dur, la adresa Vioricăi Dăncilă. Virgil Popescu, susține că abia în prag de alegeri prezidențiale, premierul demis al României și candidatul PSD la Palatul Cotroceni, Viorica Dăncilă, reacționează la problemele minerilor din Valea Jiului.

”Pe bune doamna Dăncila? Stau sa mă întreb ce ați facut până acum? Dacă premierul desemnat Ludovic Orban nu spunea public ca rezolvă problema, mai chemați liderii minerilor care protestează la Paroșeni și Uricani la palatul Victoria? Să vă fie rușine! De un an de zile nu ați făcut nimic pentru oamenii aceștia și acum, cu o săptămână înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale, v-ați gândit să vă “implicați”. Nu mai păcăliți pe nimeni”, este mesajul publicat pe Facebook de de Virgil Popescu, ministrul desemnat al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.
Peste 100 de mineri de la Minele Paroșeni și Uricani din cadrul Societății Naționale de Închideri Mine Valea Jiului protestează de luni dimineață. Mai mulți ortaci au avut nevoie de îngrijiri medicale.
De precizat este faptul că liderii minerilor din Valea Jiului au fost convocați la Palatul Victoria de Viorica Dăncilă, premierul demis al României, tocmai mâine, la o săptămână de la izbucnirea protestelor.

Articolul precedentInvestiții de peste 15 milioane de lei, la Lupeni
Articolul următorCum a descoperit un tânăr, într-o noapte fără somn, procedura revoluționară care ar putea vindeca toate bolile genetice