Milioane de lei pentru reparații. Sume importante de bani se alocă anual din bugetul Consiliului Județean Hunedoara pentru întreținerea și repararea drumurilor județene. Peste 16 milioane de lei s-au alocat în anul 2018 pentru acest capitol. Mai bine de două milioane s-au folosit pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale.

“Pentru întreţinerea şi repararea drumurilor judeţene din judeţul Hunedoara, în anul 2018 a fost alocată suma de 16.700,00 mii lei ( din care 2.244,00 mii lei- fonduri alocate pentru calamitățile naturale produse în anul 2018), atât pentru întreţinerea curentă pe timp de vară şi iarnă a acestora, cât şi pentru repararea lor”, arată un raport al CJH.

În cadrul programului anual de întreținere și reparații au fost executate lucrări de întreținere a îmbrăcăminților asfaltice, lucrări pentru aducerea drumurilor/podurilor la starea tehnică inițială în urma unor evenimente accidentale (calamități), reparații curente la poduri, pietruirea drumurilor de pământ în valoare totală de 11.303.839,08 LEI cu TVA.

 

Articolul precedentIgienizare pe un bulevard aglomerat din centrul Devei. Apel la şoferi să nu îşi parcheze maşinile
Articolul următorCurățenia de primăvară, în toi, la Hunedoara. Amenzi usturătoare pentru cei care încalcă normele