Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit atenţionarea de tip Cod galben, valabilă pentru mai multe judeţe din ţară, inclusiv sudul judeţului Hunedoara. Avertizarea va fi ridicată sâmbătă, 26 ianuarie, la ora 14:00.

Fenomenele vizate sunt predominant ninsori însemnate cantitativ în zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură. „În zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se vor acumula cantități de 15…25 l/mp și izolat peste 35 l/mp. În zona înaltă stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 65…70 km/h, viscolind și troienind zăpada”, a informat ANM.

La rândul lor, drumarii fac un apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Articolul precedentBILANŢ| Poliţiştii locali din Deva au dat, anul trecut, amenzi în valoare de aproape 260.000 de lei
Articolul următorPlanor „aterizat” în Mall-ul din Deva. Expoziţie statică pentru pasionaţii de zbor, până duminică