Reprezentanţii filialei de Cruce Roşie Hunedoara doresc să vină în sprijinul comunității şi propun un alt proiect de suflet. Este vorba despre crearea cadrului necesar în vederea pregătirii suplimentare corespunzătoare a elevilor care urmează să susțină examenul de Bacalaureat în vara anului 2019, dar ai căror părinţi nu îşi permit financiar să le ofere meditaţii la matematică.

Activitățile se vor desfășura la sediul filialei hunedorene de Crucea Roșie din Deva. „Prin această activitate dorim să venim în sprijinul elevilor care au potențial, dar nu își permit pregătire suplimentară din cauza situației materiale. Cum se derulează proiectul!? În fiecare zi de sâmbătă, profesorul va fi prezent, la ora 10:00, la sediul Crucii Roșii pentru susținerea orei de pregătire la matematică. Trebuie să subliniem faptul că pot beneficia de pregătire toți cei care urmează să suțină examenul de Bacalaureat în această sesiune, indiferent dacă mai sunt sau nu elevi”, a declarat Dan Terteci, preşedintele filialei de Cruce Roşie din judeţul Hunedoara

Meditațiile sunt gratuite și vor începe de mâine, 19 ianuarie. Acestea se vor acorda până la sfârșitul anului școlar în curs.

Articolul precedentLa ISU Hunedoara, în 2018, alarma s-a dat cam de vreo 56 de ori pe zi
Articolul următorUn plan urbanistic pentru dezvoltare viitoare