• Sprijin pentru un preot din Germania, aflat pentru prima dată în România, și care a rămas în pană cu mașină la aproximativ doi kilometri de cetatea dacică Sarmizegetusa Regia, din Munții Orăștiei, județul Hunedoara. În ajutorul părintelui au sărit jandarmii montani de la Costești.

Mașina preotului neamț a făcut pană în apropiere de Sarmizegetusa Regia. Dacă nu ar fi intervenit jandarmii montani, autoutilitara de tractări nu ar fi putut urca până în zona în care se afla autoturismul părintelui.

Pentru fapta lor, jandarmii montani au primit, astăzi, o scrisoare de mulțumire din partea preotului și a angajatei unei firme de tractări auto. ,,Prin prezenta vreau să aduc mulțumiri subofițerilor din cadrul Postului de Jandarmi Montan Coștești, care au ajutat necondiționat pe domnul preot Gunther Seibold din Neuffen, Germania, astăzi 29 ianuarie 2019.Acesta a rămas în pană cu mașina inchiriată în Ungaria la doi kilometri de Sarmizegetusa Regia. Dacă nu ar fi fost acești jandarmi, mașina de tractări nu ar fi putut urca până la mașina dânsului. Subsemnata, B.C. am fost la fața locului, însoțind mașina de tractări și fiind și translator cunoscând limba germană, iar domnul Seibold este pentru prima dată în România. Mai jos și dânsul a scris câteva rânduri de mulțumire în limba engleză”, se arată în scrisoarea de mulțumire primită de jandarmii hunedoreni.

Articolul precedentCirc în toată regula în CL Deva. Vorbe grele, între Mareș și Oancea
Articolul următorSe lucrează la telecabina de pe Cetatea Devei. Fortăreaţa medievală, ocolită de turişti de când instalaţia pe cablu s-a stricat