Un accident rutier a avut loc, între Deva şi Hunedoara, luni după-amiază, în care a fost implicată o autospecială de poliţie.

Se pare că un şofer în vârstă de 73 de ani a produs accidentul, după ce a intrat cu maşina de pe un drum secundar, pe un drum judeţean.

În urma accidentului, un agent şi un elev al Şcolii de Poliţie din Câmpina, dar și bărbatul care a produs accidentul au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

”La data de 01 august 2022, ora 16:45, un echipaj de poliţie format din doi agenţi de poliţie şi un elev al al Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, în timp ce se deplasa cu autospeciala de poliţie pe DJ 687, pe sensul de mers Deva spre Hunedoara, la un eveniment sesizat prin SUNAU 112, ajungând în zona km 1+ 100 m, circulând pe banda doi, a fost acroşat de către un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 73 de ani, care a pătruns pe DJ 687 venind de pe un drum secundar din partea dreaptă a sensului de mers şi nu ar fi dat prioritate de trecere echipajului de poliţie”, transmite IPJ Hunedoara.

 
În accident a fost implicată şi o a treia maşină.
 

Sursa: Realitatea de Hunedoara