Fosta policlinică stomatilogică din municipiul Lupeni va fi transformată în centru comunitar. Licitația organizată de municipalitatea de la Lupeni a fost atribuită unei firme al cărei sediu este în comuna Pui. De altfel, BRT Trust a executat și ultimele lucrări la grădinița IG Duca din muniocipiul Petroșani. 345.471 de lei este suma la care a fost atribuită licitația.

Proiectul se derulează pe fonduri europene prin Programul Operational Capital Uman.

Clădirea fostei stomatologii din Lupeni va fi transformată în centru comunitar. Investiția de peste 400 de mii de lei este inclusă în proiectul Bahtalo. Astfel, o clădire care în prezent se află în stare de degradare va fi redată circuitului în baza unui proiect cu finanțare europeană.

Proiectul prevede “reabilitare centru comunitar integrat în cadrul proiectului “Bahtalo! Împreună combatem sărăcia”. Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 431.061 lei (TVA inclus). Termenul pentru finalizarea lucrărilor este de 12 luni. În opinia primarului municipiului Lupeni, acest proiect, pentru implementarea căruia Primăria Lupeni va avea la dispoziție fonduri nerambursabile de aproape 27 de milioane de lei (adică 270 de miliarde de lei vechi) este cel mai bun proiect de acest tip care a fost câștigat la nivelul Văii Jiului.