Vremea bună, dar și ritmul alert al muncitorilor au făcut ca lucrările de asfaltare de pe strada Pomilor din municipiul Lupeni să se apropie de finalizare. Lucrările la drumul alternativ spre stațiunea montană Straja au început în luna aprilie a acestui an.

Este un drum care face legătura dintre Bulevardul Tudor Vladimirescu din centrul municipiului Lupeni, din zona Ocolului Silvic Lupeni, și drumul județean de acces spre stațiunea turistică Straja.

”Așa cum am promis, iată că reușim să executăm și această lucrare în graficul preconizat de noi. Odată cu încheierea acestei investiții, cetățenii de pe strada Pomilor vor avea acces la locuințele lor pe un drum asfaltat, drum care va deservi în același timp și turiștii care vor veni la Straja, acest lucru contribuind la fluidizarea traficului, cu precădere în perioada de iarnă”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Edilii speră că, dacă vremea va rămâne la fel de bună pentru încă o perioadă de timp, întreaga investiție în modernizarea acestei artere rutiere să fie finalizată.

 

 

Articolul precedentHai la școală
Articolul următorCând încep lucrările la conducta de gaz metan Mintia -Brad?