Începând  din 16 mai, pentru o perioada estimativă de 3 luni, Laboratorul de Radiologie și Imagistică medicală din cadrul 

Spitalului Municipal “Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara va intra în ample lucrari de reabilitare, care fac parte din lucrarile de reabilitare ale Ambulatoriului integrat.
 
Astfel, în aceasta perioadă, pentru efectuarea radiografiilor pulmonare / MRF, pacienții se pot  adresa direct / fizic Serviciului de radiologie mutat temporar la Biroul de internări Pediatrie sau la numărul de telefon: 0254-713820, int. 294.
 
Investigațiile radiologice recomandate de către medicii de familie / specialiștii din ambulatoriu se vor efectua în Serviciul U.P.U., ZILNIC intre orele 14.00 – 20.00, pe baza programărilor prealabile obținute la Fișier radiologie, la numărul de telefon: 0254-713820, int. 254.
 
„Rugăm înțelegere în cazul în care timpii de așteptare se vor prelungi, aceste investigații efectuate temporar în Serviciul U.P.U. fiind condiționate de numărul cazurilor / pacienților – urgențe medicale care se prezintă în Serviciul U.P.U. la un moment dat. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, însă suntem convinși că la finalizarea acestor lucrări dumneavoastră veți beneficia de servicii medicale la standarde corespunzătoare”, transmit reprezentantii spitalului.

Sursa: Realitatea de Hunedoara