Lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj -Deva ar putea fi pus în trafic în două săptămâni, potrivit declarațiilor ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, prezent, astăzi, la Deva.

Ministrul Transporturilor a vizitat, din nou, acest tronson de autostradă, cu o lungime de 21 de kilometri, de la Ilia la Holdea, declarând că expertiza pe care Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a comandat-o se apropie de final. „E o problemă de, aș spune, două săptămâni pentru a deschide lotul 3 (…) Vom da drumul traficului pentru că, odată finalizată expertiza, vom avea volumul lucrărilor care trebuie făcute pe acest lot”, a declarat ministrul Răzvan Cuc.

Potrivit acestuia, după darea în folosință a lotului 3 vor exista porțiuni pe care se va circula cu anumite restricții de viteză din pricina denivelărilor.

Pe de altă parte, ministrul Transporturilor a efectuat, tot astăzi, o vizită și pe loturile de cale ferată ale obiectivului de investiții “Calea ferată Frontieră-Curtici-Simeria” Tronsonul 2: km 614 – Gurasada și Tronsonul 3 Gurasada – Simeria. Scopul principal al vizitei a fost legat de respectarea termenelor pentru efectuarea plăților către subcontractori. „Am ales să fac acest lucru urmare a plângerilor pe care le-am primit din partea acestora. Le-am transmis că mă interesează soarta lor, că sprijin mediul antreprenorial românesc și că nu voi tolera întârzieri la plată în condițiile în care cei care muncesc cu adevărat pe aceste obiective sunt subcontractorii. De fiecare dată români”, a mai spus ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Articolul precedentDascălii pensionari, omagiați de autoritățile locale de la Petroșani
Articolul următor„Ziua Recoltei”, la Deva. Invitaţie la spectacole şi aprovizionare de toamnă în piaţa de la poalele Cetăţii