Edilii din municipiul Vulcan își fac planurile pentru modernizarea locurilor de joacă. Lucrările vor fi realizate abia anul viitor. Cetățenii din municipiul Vulcan au cerut, în repetate rânduri, modernizarea parcurilor din localitate, însă solicitările lor nu au avut ecoul așteptat. Acum, primarul municipiului Vulcan vine cu lămuriri.

“Suntem în etapa de finanțare a 4 proiecte importante din acest punct de vedere, realizate prin Grupul de Acțiune Locală Vulcan, care vor prinde viață din 2019.  În paralel se vor executa lucrări de refacere și reamenajare a locurilor de joacă existente și aici este bine să amintim tuturor, că de-a lungul anilor s-au făcut investiții importante în mai multe zone ale municipiului, pentru realizarea de locuri de joacă. Parcul Avram Iancu se va moderniza începând cu 2019 doar din fonduri de la bugetul local. Pentru zona centrală a municipiului sunt în discuție la nivelul echipei executive a Primăriei și alte amenajări de locuri de joacă și spații verzi de odihnă și recreere. Am spus și repet: doresc ca și orice alt cetățean al municipiului, să văd toate acestea realizate cât mai repede. Conform posibilităților reale, fiecare obiectiv se va realiza la momentul potrivit”, spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Pe raza municipiului Vulcan nu există niciun parc modernizat. Puținele lucrări care s-au făcut au fost doar de reparații, astfel că cetățenii Vulcanului s-au plans în repetate rânduri că trebuie să plece cu copiii în parcurile din celelalte localitățI ale Văiii Jiului.

 

 

 

Articolul precedentMai puține drumuri județene de pământ
Articolul următorCursuri gratuite pentru tineri la biblioteca județeană din Deva