Liviu Dragnea tot mai speră să scape de închisoare. Marți, ICCJ judecă recursul în casație și contestația în anulare depuse de fostul lider PSD.

Liviu Dragnea a fost adus la Curtea Supremă, marți dimineața, în jurul orei 9.00. Fostul șef al PSD este audiat în aceste momente referitor la solicitarea sa de eliberare din penitenciar. Realitatea Plus a surprins LIVE momentul în care Dragnea a coborât din duba poliției:

Liviu Dragnea a formulat prin avocati, in 22 octombrie, la instanta suprema, recurs in casatie, o cale de atac fata de condamnarea de 3 ani si 6 luni in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. De asemenea, fostul lider PSD a depus, tot la ICCJ, si o contestatie in anulare in acelasi dosar.

Marti, instanta suprema judeca ambele cai extraordinare de atac.

Reamintim ca fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare de 3 ani si 6 luni cu executare, in luna mai, in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman.

La primul termen al procesului, pe 12 noiembrie, fostul politician a fost adus incatusat in sala de judecata, dar a cerut termen pentru pregatirea apararii.

Informeaza www.realitatea.net

Articolul precedentArad: 8 persoane reținute de către DNA, în „Dosarul Arad”, printre care șeful DRDP Timișoara, Cristian Ispravnic, fostul șef al ISJ Arad, prof. Anca Stoenescu și Cristian Horgea, soțul fostului prefect de Arad
Articolul următorPompier mort! A decedat la câteva ore după fratele său!