Liberalii hunedoreni îi arată cu degetul pe parlamentarii PSD, cei care le-au promis cetățenilor din Valea Jiului că drumul spre Herculane va fi realizat începând din acest an. Așa cum arată documentele Ministerului Transporturilor nici nu se pune în discuție moderniazarea acestui drum, ci declasificarea acestuia.

“Minciunile îndrugate de social-democrații hunedoreni ies la iveală. Vânzarea de iluzii cetățenilor acestui județ este un mod de lucru, care însă, după cum arată chiar documentele propriului lor Guvern, se întorc împotriva lor! Zeci de mii de locuitori ai Văii Jiului au fost păcăliți de camarila pesedistă, care a promis că drumul spre Herculane va fi modernizat pe baza unor semnături. Nimic mai fals!”, arată PNL Hunedoara.

În iarna anului trecut, parlamentarii PSD au înmânat o listă cu peste 50.000 de semnături din Valea Jiului prin care cetățenii solicitau reluarea lucrărilor. În zadar, pentru că în bugetul pe anul 2018, acest capitol a fost total inexistent.

“Promisiunile celor de la PSD Hunedoara se dărâmă precum piesele de domino. După ce continuarea lucrărilor la drumul spre Herculane nu a fost cuprinsă în bugetul de stat pentru anul acesta, acum, reprezentanții Ministerului Transporturilor vin și scot la lumină minciunile îndrugate de social-democrații hunedoreni. Armata de parlamentari ai PSD Hunedoara, între care chiar un ministru, nu a reușit să își convingă nici măcar propriul Guvern de necesitatea continuării lucrărilor la acest drum! Grobianismul social-democraților hunedoreni nu mai are limite! Valea Jiului și hunedorenii nu sunt bătaia de joc a unor oameni care nu au nicio strategie, ci au doar dorința de a-și construi imperii în jurul propriilor interese!”, mai arată PNL Hunedoara.

Drumul spre Herculane va fi declasificat și trecut în proprietatea unității administrativ-teritoriale căreia i-a aparținut.

 

 

 

Articolul precedentDrumul lui Băsescu va fi declasificat
Articolul următorFinanțare europeană pentru modernizarea celei mai vechi școli din Petrila