„Let’s Do It, Romania!” revine cu o nouă zi de curăţenie naţională, pe 21 septembrie, şi va avea loc în 26 de judeţe din România, printre care se află și Hunedoara.

„Ne-am propus ca şi anul acesta să ne alăturăm mişcării globale Let’s Do It, World! şi să facem din nou curăţenie în România alături de voluntarii noştri. Anul acesta, împlinim 9 ani de la prima acţiune şi ne bucurăm să sărbătorim împreună, pentru o Românie mai curată”, a declarat Ştefan Buciuc, preşedintele Asociaţiei „Let’s Do It, Romania!”.

Voluntarii mobilizaţi pe 21 septembrie vor curăţa deşeuri a căror cartare sau identificare a mormanelor de deşeuri se realizează cu aplicaţia de mobil TrashOut, ce poate fi descărcată gratuit din AppStore sau GooglePlay şi cuprinde informaţii despre loc, tipuri, originea deşeurilor pentru analiză şi pentru a arăta progresul realizat.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 şi până în prezent, „Let’s Do It, Romania!” a implicat peste 1.800.000 de voluntari în acţiuni de curăţenie naţională şi peste 50 000 de elevi şi părinţi în proiecte de educaţie ecologică.

Articolul precedentPrimăria Lupeni deține un teren în Geoparcul Dinozaurilor
Articolul următor“Jocurile Naționale Special Olympics”, la Deva și Hunedoara. Este nevoie de voluntari