Profesorul Florin Becsuk și-a lansat volumul de poezii intitulat „Trezește-mă când vine primăvara”. Evenimentul la care au luat parte zeci de persoane a avut loc la Galeria de Artă ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni.

Autorul este cadru didactic la Şcoala Gimnazială Nr. 3 din Lupeni, iar acesta este al treilea volum de autor pe care-l prezintă publicului iubitor de poezie. Unele dintre poeziile lui Florin Becsuk, cuprinse în volumul ”Trezeşte-mă când vine primăvara”, au fost recitate sau cântate, la lansare, într-un emoționant recital artistic avându-i ca protagoniști pe apreciatul folkist lupenean Florin Paul Camen, dar și pe elevii Raluca Ion şi Ciprian Ciutre.

La eveniment au participat numeroși iubitori de cultură din Lupeni, membri ai Asociației Culturale ”Iosif Tellmann”, cadre didactice și elevi. De asemenea, din partea administrației locale din localitate, la eveniment a fost prezentă prof. Rodica Câmpean – președintele Comisiei de cultură din cadrul Consiliului local al municipiului Lupeni.

Articolul precedentCinci luni de restricţii pe DN 76, între Şoimuş şi Bejan. Se lucrează la lotul 4 al A1
Articolul următorFostul ministru al Educației s-a aflat în Straja