Operatorul desemnat cu efectuarea dezinsecției în Hunedoara va începe, de mâine, să stropească prin oraș împotriva insectelor. Operațiunea va avea loc doar dacă vremea va permite acest lucru, anunță edilii din municipiu.

„Primăria Municipiului Hunedoara, în colaborare cu societatea DD ChimS.R.L., aduc la cunoștință faptul că, începând cu data de 27 septembrie 2018, în funcție de condițiile meteorologice, se vor desfășura lucrări de dezinsecție (combaterea insectelor) pe raza domeniului public. Produsele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății și fac parte din grupa de toxicitate III. Substanța utilizată în cadrul lucrărilor de dezinsecție este K-othrine Profi EC 250. Atenție! Copiilor și persoanelor cu probleme respiratorii sau cardiace le este recomandat să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat”, au informat reprezentanții municipalității.

Potrivit acestora, în perioada următoare va avea loc și o acțiune de deratizare a unor instituții publice. Este vorba despre Bazinul de Înot Hunedoara, Stadionul „Michael Klein”, Administrația Piețelor Hunedoara, Grădina Zoologică Hunedoara și Creșa „Căsuța Cu Pitici”.

Articolul precedent76 de petrileni datorează peste 100 de mii de lei bugetului local
Articolul următorFOTO| Misiune îndeplinită: „Ambulanța pentru Monumente” a intervenit la biserica medievală din satul Strei