Jumătate de milion de lei alocă Primăria Hunedoara pentru iluminatul festiv cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Sute de ornamente specifice sărbătorilor de iarnă și sute de mii de beculețe vor lumina străzile din municipiul Hunedoara în perioada sărbătorilor de iarnă.

“Municipiului Hunedoara dorește sa realizeze iluminat festiv pentru sărbătorile de iarnă 2018 – 2019 în diverse locații din municipiu. Locațiile în care se dorește montarea iluminatului festiv sunt: Platou Casa de Cultură, str.George Enescu, B-dul Corvin, B-dul Dacia, Str A. Vlahuță, Str Trandafirilor, Str Pinilor, Str Mureșului, Str Viorele, Str Ștrandului, Str Arenei, Parcul Tineretului; se vor decora pomi și suporți de flori cu lumină albă rece, alb cald, roșu, albastru. Contractul de furnizare prin închirierea produselor pentru iluminat ornamental festiv va include servicii de montare, punere în funcțiune, întreținere, demontare și transport al acestora. Produsele pentru iluminat festiv se vor închiria pe perioada sărbătorilor de iarnă, conform clauzelor contractuale”, arată anunțul Primăriei Hunedoara.

Potrivit autorităților, scopul contractului este asigurarea unui cadru festiv de desfășurare a evenimentelor socio-culturale-distractive în perioada sărbătorilor de iarnă în municipiul Hunedoara. Pe platoul din fața Casei de Cultură ar urma să fie montat un brad de minimum 8 metri înălțime cu lumini stroboscopice alb-rece.

 

Articolul precedentCetatea Devei iluminată în roz, în semn de solidaritate în lupta împotriva cancerului la sân
Articolul următorBalul Bobocilor, mărul discordiei la Vulcan