Plutonierul Claudiu -Constantin Lazăr, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara, a primit Emblema de Onoarea Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Distincția i-a fost înmânată jandarmului hunedorean în cadrul festivității ce a avut loc la sediul MAI, ieri, 16 iulie, când s-a sărbătorit, pentru al doilea an consecutiv, „Ziua Ministerului Afacerilor Interne”. Festivitatea a fost menită să pună în valoare și să recompenseze faptele de eroism ale polițiștilor, pompierilor, jandarmilor, polițiștilor de frontieră și piloților salvatori.Ministrul Carmen Dan a acordat cele mai importante distincții ale MAI pentru profesionalismul și devotamentul cu care angajații și-au îndeplinit atribuțiile și pentru faptul că prin acțiunile lor au salvat vieți omenești sau au prevenit producerea unor situații cu urmări grave și foarte grave.

Printre cei peste 40 de agenți de poliție/ subofițeri și ofițeri din cadrul Poliției Române, Poliției de Frontieră Române, Jandarmeriei Române, Inspectoratului General al Aviației și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, nominalizați, s-a aflat și jandarmul hunedorean.

Sursa foto: IJJ Hunedoara

“Colegului nostru, plutonier Claudiu-Constantin Lazăr i-a fost conferită ,,Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne” cu ocazia Zilei Ministerului Afacerilor Interne. Distincţia a fost acordată pentru activitatea desfăşurată, precum şi ca apreciere a rezultatelor deosebite obţinute, jandarmul hunedorean acţionând şi intervenind rapid şi eficient, cu profesionalism şi în timpul liber, atunci când nu îmbrăca ţinuta militară pentru aplanarea sau minimalizarea efectelor unor situaţii de tulburare a ordinii şi liniştii publice”, au informat, astăzi, reprezentanții IJJ Hunedoara.