Un magazin din comuna hunedoreană Teliucu Inferior a fost spart, din interior fiind furate mai multe produse, printre care băuturi alcoolice, ţigări, deodorante, cartele telefonice sau mezeluri. Hoţii au acţionat ca în filme, atacul fiind dat pe timp de noapte. Au pătruns în incintă prin forţarea uşii, iar apoi au deconectat şi sustras sistemul de stocare al imaginilor camerelor video de supraveghere cu care era dotat magazinul.

Atacul a fost dat în noaptea de 5 spre 6 octombrie, conform poliţiştilor care au reuşit să-i identifice pe suspecţi în urma unei acţiuni desfăşurată, în cursul zilei de ieri, pe raza municipiului Hunedoara.

Oamenii legii au descins la cinci adrese, în urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost ridicate o parte dintre bunurile ce ar fi fost sustrase din magazinul din Teliucu Inferior, precum şi alte probe materiale, de interes pentru soluţionarea cauzei.

Suspecţi în acest caz sunt trei tineri hunedoreni, în vârstă de 20, 26 şi 36 de an, şi trei minori în vârstă de 16 ani, cu privire la care poliţiştii vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

„Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că cei în cauză au pătruns în interiorul unui magazin situat în comuna Teliucu-Inferior (prin forțarea ușii de acces a magazinului) au deconectat și au sustras sistemul de stocare al imaginilor camerelor video de supraveghere cu care era dotat magazinul, după care au sustras mai multe produse (băuturi alcoolice, țigări, deodorante, cartele telefonice, mezeluri etc.), pe care le-au transportat cu un autoturism la locuința bărbatului de 36 de ani, care urma să le achite pentru bunurile sustrase 16.900 de lei (o parte din acești bani a fost deja achitată”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Cei şase hunedoreni au fost reținuți preventiv, pentru o perioadă de 24 ore și depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Hunedoara, aceştia urmând să fie prezentați magistraţilor, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor în cauză.

Articolul precedentTrei răniți în urma unui accident spectaculos, produs la Băcia. O mașină a ajuns cu roțile în sus
Articolul următorExpertizarea „autostrăzii -muzeu” abia a început, în ciuda declaraţiilor ministrului Cuc. CNAIR: „Va dura 40 de zile”