Deputatul Ion Mocioalcă, fost lider PSD de Caraş -Severin, actualmente secretar general al Pro România, a fost prezent la Deva, alături de senatorul Adrian Ţuţuianu, ex-ministru al Apărării şi un alt fost social democrat care şi-a dat demisia din partidul condus de Liviu Dragnea şi s-a înscris în cel al lui Victor Ponta.

Ion Mocioalcă a declarat că îi place ce se întâmplă în judeţul Hunedoara, făcând referire la organizaţia judeţeană a Pro România, unde a spus că a găsit „oameni dornici să facă o altfel de politică”. Acesta şi-a exprimat, în schimb, totala dezamăgire față de partidul din care a făcut parte timp de 24 de ani și din care a plecat pentru a se înscrie în formația politică condusă de Victor Ponta. „Atâtea dezamăgiri am avut, în ultimul timp, de la PSD şi trebuie să recunosc un lucru pe care nu l-am mai spus, în câteva dintre judeţe, cum este Dâmboviţa, Brăila, de unde vine Mihai Tudose, cum este Ialomiţa, de unde vine Marian Neacşu, aş adăuga şi Caraş- Severin, noi am creat un mecanism politic foarte eficient care a adus rezultate bune. Acum problema noastră este că ne luptăm cu ceea ce am creat, cu acest mecanism care funcţiona foarte bine şi care tot noi cei care l-am creat ar trebui să îl destructurăm. Rămâne să vedem dacă reuşim”, a afirmat, la Deva, Ion Mocioalcă.

Deputatul Ion Mocioalcă, secretar general al Pro România, şi senatorul Adrian Ţuţuianu, unul dintre coordonatorii acestei formaţiuni politice, au fost prezenţi la Deva, în judeţul Hunedoara, într-un periplu prin regiunea de vest a ţării, unde au vorbit de planurile şi ţintele Pro România.

Articolul precedentProtest „împotriva asaltului pe justiţie”, anunţat şi la Deva
Articolul următorProgramul National de Dezvoltare Rurală aduce canalizarea în gospodăriile sătenilor