Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara (ADEH) îi invită pe toți agenții economici care activează în domeniul turistic la edilia de Primăvară a Târgului de Turism al României. evenimentul va avea loc în perioada 21-24 februarie. 

„Industria turismului și a ospitalității se află într-o continuă și rapidă expansiune. Știm că pentru a vă menține printre cei mai buni sunteți mereu la curent și urmați trendul pieței. Pentru că eforturile dumnevoastră sunt apreciate, iar implicarea pe care o aveți în dezvoltarea economică a județului nostru este cunoscută, Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara consideră onorantă participarea dumnevoastră în standul județului, la evenimentul  turistic de mare anvergură care deschide anul 2019”, arată ADEH.

Ediția de Primăvară a Târgului de Turism al României ce se va desfășura la București, în pavilioanele Centrului Expozițional Romexpo, va avea loc în perioada 21-24 februarie. Consiliul Județean Hunedoara va avea un stand expozițional în care vizitatorii vor fi întâmpinați cu informații și propuneri variate privind atracțiile și obiectivele turistice din zonă.

 

 

 

Articolul precedentFOTO: Peticiri pe un drum județean
Articolul următorPeste o mie de apartamente din Hunedoara vor fi reabilitate termic