Moș Ștefan, ciobanul din Straja, împlinește anul acesta 102 ani. Au mai rămas câteva zile până când Moș Ștefan va împlini venerabila vârstă de 102 ani, așa că s-a apucat să lanseze invitații la ziua de. Unul dintre invitații acestuia este Florin Oancea, primarul municipiului Deva.

În 27 octombrie împlineşte venerabila vârstă de 102 ani! Moş Ştefan este o legendă vie. Munceşte şi acum iar dacă îl întrebi care este secretul longevităţii, îţi răspunde cu un zâmbet ştrengăresc: ,,Să iubeşti doar ce îţi place!” Tinereţea lui sufletească ne-a ,,molipsit” pe toţi. Moş Ştefan eşti pentru mine un adevărat model de viaţă! Îţi doresc sănătate şi îţi spun de pe acum – La mulţi ani! Mă bucur că te-am cunoscut!”, a ținut să precizeze Florin Oancea, primarul municipiului Deva.

Moș Ștefan a fost cel mai vârstnic salariat din România. Acesta a ieșit la pensie la 100 de ani. Prima carte de muncă a avut-o la vârsta de 90 de ani. Atunci, Emil Părău, a decis să îl angajeze cu forme legale pe bătrânul care a avut grijă de oi. Emil Părău susține că Moș Ștefan este un exemplu pentru tinerii din ziua de azi.

 

Articolul precedentCerturi în ședința de CL Deva. „Am votat împotriva cailor verzi pe pereți!”
Articolul următorȘcoală renovată în doar două zile. Mobilizare generală, de dragul elevilor, la Romos