Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis o informare meteorologică, valabilă pentru toată țara, începând de marți, 22 ianuarie, de la ora 05:00, și până miercuri, în 23 ianuarie, ora 14:00.

Fenomenele vizate sunt ninsori moderate cantitativ și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei. „În cursul nopții de 21/22 ianuarie aria ninsorilor se va extinde treptat. În Munții Banatului, în Carpații Meridionali, dar pe arii restrânse și în sudul Banatului, ninsorile vor fi moderate cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent. Vântul se va intensifica la munte și în sudul Banatului și va avea, în general, viteze de 65…80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând diminuarea vizibilității. În noaptea de marți spre miercuri (22/23 ianuarie) vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând formarea poleiului”, au informat cei de la ANM.

DRDP Timișoara, apel la adresa șoferilor: „Circulați prudent!”

La rândul lor, reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara, în subordinea căreia se află și Secția de Drumuri Naționale Deva, fac un apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Articolul precedentȘase tineri au ajuns în spatele gratiilor, după o întâmplare parcă desprinsă din filme
Articolul următorVIDEO| Maria Cioncan, comemorată la Hunedoara, la 12 ani de la dispariția sa