Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Petroșani, este căutat de familie și de polițiști, după ce a plecat la muncă în Danemarca și de la sfârșitul lunii martie, rudele nu mai au nicio informație în ceea ce îl privește.

Potrivit IPJ Hunedoara, poliția a fost sesizată de o tânără cu privire la faptul că fratele ei, BOGDAN LEONARD,  în vârstă de 21 de ani, din municipiul Petroșani, a plecat de la domiciliu în mod voluntar, în luna februarie 2020, la muncă în Danemarca și de la sfârșitul lunii martie 2020 nu mai știe nimic despre el.

În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul a plecat la sfârșitul lunii februarie 2020, cu mai mulți prieteni, la muncă în Danemarca, și a ținut legătura cu sora sa până la sfârșitul lunii martie 2020 prin intermediul unei rețele de socializare (reclamanta a declarat faptul că unul dintre prietenii cu care fratele său a plecat este arestat în Danemarca și astfel există posibilitatea ca și fratele ei să fie arestat de către autoritățile din această ţară).          

Semnalmente: aproximativ 1.70 m. înălțime, greutate aproximativ 70 kg., păr negru, netuns, poartă barbă și mustață, ochi căprui, ten creol, față ovală, iar pe mâna dreaptă, în zona bicepsului are un tatuaj care reprezintă litera ”D”.

 La data plecării, tânărul purta o pereche de pantaloni de trening de culoare neagră, o bluză de trening de culoare neagră fără fermoar, o geacă tip ”foiță” neagră cu roșu, iar în picioare o pereche de pantofi tip sport, de culoare neagră.           

 În urma sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activități în vederea depistării tânărului, cu privire la care a fost şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celui în cauză  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.