Un bărbat de 42 de ani din oraşul Simeria a decedat şi alte două persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi pe DN 66 Simeria-Petroşani, în zona localităţii Pui, din judeţul Hunedoara.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, vinovat de producerea accidentului este bărbatul de 42 de ani, care, într-o curbă periculoasă la stânga nu a adaptat viteza la carosabilul umed şi a intrat pe contrasens, tamponându-se cu un autoturism ce venea din sens opus.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 42 ani, din Simeria, în timp ce conducea autoturismul său pe DN 66, pe raza comunei Pui, respectiv la ieşirea din localitatea Galaţi, pe sensul de mers Petroşani – Haţeg, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga. În condiţiile unui carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism ce se deplasa regulamentar pe direcţia Haţeg – Petroşani, condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Pui”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

În urma impactului, şoferul de 42 de ani a rămas blocat în autoturism, fiind scos cu ajutorul unei echipe de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Şoferul maşinii lovite şi o pasageră de 23 de ani au fost răniţi şi transportaţi la spitalul din Petroşani. AGERPRES