Noapte albă pentru locuitorii municipiului Hunedoara. Vântul puternic a smuls acoperișurile de pe mai multe blocuri, cinci autoturisme fiind avariate, iar drumul care leagă localitatea Peștiș de Almaș a fost blocat.

Imagine

Pompierii de la Detașamentele Hunedoara și Deva au intervenit pe tot parcursul nopții, inclusiv în această dimineață, în zonele afectate.

Imagine

În total, șapte acoperișuri au fost luate pe sus de vântul care a suflat cu putere.

Imagine

Imagine

„Din cauza fenomenelor meteo periculoase, manifestate prin vânt puternic, în noaptea de 12 spre 13 noiembrie, în municipiul Hunedoara au fost avariate șapte acoperișuri, cinci autoturisme și a fost blocat drumul ce leagă localitatea Peștiș de localitatea Almaș. Până la această oră, s-a restabilit circulația dintre cele două localități și s-au asigurat zonele unde acoperișurile au fost afectate. 11 pompieri militari cu 2 autospeciale de capacitate mică și medie și o descarcerare grea, din cadrul Detașamentului de Pompieri Hunedoara și din cadrul Detașamentului de Pompieri Deva intervin, și la această oră, pentru restabilirea siguranței în zonele afectate”, au transmis, miercuri dimineață, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Imagine

Imagine

Imagine
Sursa foto: ISU Hunedoara