Accident de muncă tragic, astăzi, la Orăștie, unde un muncitor și-a piedut viața după ce a căzut de pe o schelă. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, s-a prăbușit în gol de la o înălțime de aproximativ opt metri. Medicii au încercat să îl salveze, însă, din cauza leziunilor grave suferite, acesta a decedat la spital.

Se pare că, bărbatul lucra la anveloparea unui bloc de pe Aleea Armatei, din Orăștie. La un moment dat, s-a dezechilibrat de pe schelă și a căzut în gol. Colegii lui au chemat imediat ajutoare. Un echipaj de prim ajutor l-a transportat la Unitatea de Primir Urgențe a Spitalului Municipal Orăștie. Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Hunedoara, muncitorul avea mai multe traumatisme craniene, fracturi costale, dar și traumatisme de membre inferioare și superioare. Medicii de la spitalul din Orăștie au decis transferarea bărbatului la UPU Deva, unde, din cauza rănilor grave suferite, bărbatul a decedat.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Hunedoara a declanșat o anchetă în acest caz. În același timp, și polițiștii încearcă să afle cum s-a petrecut toată tragedia.