Scandal din cauze trufelor, la marginea unei păduri din Gorj, finalizat cu rănirea a doi bărbați, tată și fiu, ambii din Deva. Aceștia culegeau ciupercile scumpe, când au fost atacați de mai multe persoane, care au ajuns la fața locului cu mașinile de teren.

Totul s-a întâmplat la marginea pădurii din comuna Bengești Ciocadia, județul Gorj. Bărbatul, de 50 de ani, din Deva, a cerut ajutorul polițiștilor gorjeni, cărora le-a relatat că, în timp ce culegea trufe cu fiul său, în vârstă de 24 de ani, ar fi avut un conflict spontan, privind zona de colectare a trufelor, cu mai multe persoane, care veniseră la fața locului cu autoturismele de teren. În urma altercației, tânărul, de 24 de ani, a suferit tăieturi la patru degete de la mâna dreaptă, iar tatăl acestuia a fost lovit în zona capului cu un obiect contondent.

Polițiștii gorjeni au deschis, în acest caz, un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Oamenii legii au reușit să identifice, până în acest moment, doi suspecți, duși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.