Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Deva a ajuns în arestul poliției, fiind reținut după ce ar fi amenințat și lovit un minor de 17 ani. Totul ar fi pornit de la un conflict iscat în zona unui local din municipiu.

Conform oamenilor legii, tânărul, împreună cu câțiva amici, l-ar fi agresat și amenințat pe minorul în vârstă de 17 ani, fapta consumându-se în dimineața zilei de 7 septembrie, în jurul orei 02:30, în zona unui bar din Deva. Două zile mai târziu, tânărul l-a abordat pe minor luându-l la rost că a anunțat poliția. Mai mult, l-ar fi lovit și cu dosul palmei.

„În urma cercetărilor efectuate, în cursul zilei de ieri, poliţiştii deveni au identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Deva, cu privire la care au stabilit că, în data de 07.09.2019, în jurul orei 02:30, în timp ce se afla în zona unui local din municipiul Deva, împreună cu alţi tineri, a agresat fizic și a amenințat un minor în vârstă de 17 ani. De asemenea, poliţiştii au mai stabilit că tânărul, în data de 09.09.2019, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla pe strada George Enescu, din municipiul Deva, l-a abordat pe minorul în vârstă de 17 ani, pe care l-a amenințat şi l-a lovit cu dosul palmei în zona feței, admonestându-l cu privire la faptul că în noaptea de 07.09.2019 a solicitat sprijinul poliţiştilor”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Polițiștii l-au reținut, pe o durată de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe și amenințare, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.