Insolvența Complexului Energetic Hunedoara este cerută, din nou. De această dată, o firmă cu un angajat cere insolvența Complexului Energetic Hunedoara. Este vorba de o societate din Târgu Jiu, DERATOINVEST 2012 SRL Târgu Jiu.

Societatea a depus la Tribunalul Hunedoara o cerere de deschidere a procedurii insolvenței Complexului Energetic Hunedoara. Instanța de la Deva nu a stabilit încă un termen de judecată.

DERATOINVEST 2012 SRL este deţinută şi administrată de Nicolae Eduard Cocean și are ca obiect de activitate “intermedieri în comerţul cu produse diverse”. Potrivit datelor oficiale, la finalul anului trecut, firma avea un singur angajat care a adus un  profit net de 4.224 lei, la o cifră de afaceri de 3,87 milioane lei.

Firma din Gorj avea și datorii de 1,87 milioane lei şi active circulante de 1,96 milioane lei.

De altfel, la finalul săptămânii trecute, și unul din membrii Consiliului de Administrație a propus ca CEH să depună o cerere pentru deschiderea procedurii insolvenței. Stamin Purcaru, președintele CA-ului de la CEH recunoștea faptul că societatea se află într-o situație dezastruoasă.