Startul competiției sportive „Turul Ciclist al Hunedoarei” se va da astăzi, 23 august, la Deva.

Competiția, aflată la prima ediție, se desfășoară până duminică, 25 august, inclusiv, și se adresează cicliștilor profesioniști și amatori de la cluburile de profil din țară.
Întrecerea sportivă are trei etape. Prima dintre acestea se desfășoară contratimp individual, în condiţii de trafic închis, pe o distanţă de 10 kilometri, a doua, fond, în condiţii de circulaţie restricţionată la o bandă pe sens, pe o distanţă de 125 kilometri, iar a treia, fond în condiţii de circulaţie restricţionată la o bandă pe sens, pe o distanţă de 120 kilometri.

“Turul Ciclist al Hunedoarei” este organizat de Asociaţia Judeţeană de Ciclism Hunedoara şi Primăria Municipiului Deva. Câştigătorii vor primi medalii, cupe şi tricouri cu însemne distincte.

Aviz șoferilor. Se închide circulația pe unele străzi ale municipiului

Pentru buna desfăşurare a competiţiei, traficul rutier în municipiul Deva va fi închis după cum urmează:
– sâmbătă, 24 august 2019, între orele 7:00-19:00 – pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, de la intersecţia cu Bulevardul Iuliu Maniu până la intersecţia cu Piaţa Victoriei
– duminică, 25 august 2019, între orele 07:00-19:00 – pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, de la intersecţia cu Bulevardul Iuliu Maniu până la intersecţia cu Piaţa Victoriei

Organizatorii competiţiei sportive fac apel la participanţii la trafic să dea dovadă de înţelegere şi să folosească rute ocolitoare.