Fără GPS, cu mașini vechi și fără rulare pe autostradă. Așa și-au propus mai mulți șoferi să străbaă 4000 de kilometri prin Europa. 

150 de echipaje auto vor străbate Europa, în vehicule mai vechi de 20 de ani, fără GPS și fără a utiliza în  drumul lor vreo autostradă.

 

În a doua ediție a acestui raliu, echipajele de temerari vor porni de la Dresda (Germania) într-o călătorie aventuroasă prin țări precum Germania, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Macedonia, Albania, Muntenegru, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Slovenia și Austria. Duminică, 25 august, caravana auto ”Rally Express Adventure” va ajunge și în județul Hunedoara, unde vor avea parte și de o sărbătoare tipic transilvăneană la Pensiunea Panorama din Ghelari, în Ținutul Pădurenilor.

Potrivit organizatorilor, evenimentul are și un scop caritabil, fiecare echipă participantă având sarcina de a colecta 500 € pentru diferite proiecte de caritate.

Raliul începe joi, 22 august 2019 la Dresda (Germania) iar punctul final este programat pentru 4 Septembrie 2019 la Salzburg (Austria).