Odată cu vacanța de vară, unitățile de învățământ din municipiul Petroșani intră în reabilitare. Probleme deosebite se înregistrează la Grădinița nr. 2 din cartierul Aeroport. Acolo, în urmă cu un an de zile, planșeul cu grupurile sanitare s-a prăbușit.

Autoritățile locale de la Petroșani demarează, odată cu vacanța de vară, lucrările de consolidare “planșeu grupuri sanitare Grădinița nr.2 PP strada Aviatorilor nr.3 din mun. Petroșani”.

“La grădinița din Aeroport baia copilașilor s-a scufundat pur și simplu. Am ținut legătura cu dl. Vișan, am anunțat primăria, am contactat o firmă care să facă un studiu să vedem cărui fapt se datorează denivelarea aceasta și faptul că planșeul unde copilași intrau la baie s-a curbat. Am angajat firma care în prima fază au înlocuit conductele, au curățat subsolul, au venit cei de la Ape au adus vidanja. Firma pe care noi am contactat-o ne-a făcut o propunere, să suporte ei cheltuielile pentru expertiză, studii, ori le suportăm noi din bugetul nostru. Sunt 240 de copii este absolut necesară această reparare. Chiar nu ne putem juca cu viața lor”,  spunea anul trecut, Lucia Muntean, directorul grădinițelor de pe raza municipiului Petroșani și consilier local (PNL).

86.008 lei este suma alocată pentru realizarea lucrărilor. Deficiențele de structură vor fi remediate, astfel încât la începerea noului an școlar, grădinița să fie sigură.