Un grav accident a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe centura municipiului Petroșani.

Un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni din imediata apropiere a bisericii catolice. Primele informații arata ca bărbatul a decedat, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de Urgență.

Accidentul s-a produs în jurul orei 21:55 când Poliția Municipiului Petroșani, a fost sesizată prin intermediul serviciului de urgență 112, cu privire la faptul că, pe șoseaua de centură DN66, un pieton a fost lovit de un autoturism.

Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un bărbat in vârstă de 30 de ani din județul Gorj, in timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe șoseaua de tranzit a municipiului Petroșani, a surprins și accidentat mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Petroșani, care a traversat neregulamentar si prin loc nepermis, șoseaua de tranzit. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.