Membrii USR Deva și-au ales conducerea formațiunii politice. La sediul filialei locale a USR, a avut loc Adunarea Generală a membrilor, care a avut pe ordinea de zi alegerea organismelor care vor conduce filiala în baza unui mandat cu o durată de doi ani.

În urma voturilor membrilor prezenți, s-a decis ca președintele USR Deva să fie Adrian Moldovan. Acesta va conduce filiala locală a formațiunii politice, alături de cei doi vicepreședinți Florin Cînda și Paul Dan Coste. Din Biroul Local fac parte Adrian David, Daniel Oancea, Eduard Vandras și Ioan Mirăuță, în vreme ce din Comisia de Arbitraj: Adrian Baciu, Ioan Laszlo, Răzvan Roșca, iar cenzor este Liliana Bardan.

Adrian Moldovan, președintele USR Deva, le-a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată. „E o onoare și, în același timp, o mare responsabilitate. Procentul bun obținut la Deva în alegerile europarlamentare ne obligă să continuăm pe aceeași linie, aceea de a face politică strict în folosul cetățeanului. Vom continua să milităm pentru dezvoltarea orașului, pentru transparență și onestitate în relația cu cetățeanul. Ne așteaptă un an greu, dar ne vom prezenta la alegerile locale de anul viitor cu o echipă puternică, tânără și foarte capabilă, al cărei unic scop va fi acela de a contribui la creșterea calității vieții în orașul nostru, la dezvoltarea acestuia și, implicit, la întoarcerea celor plecați pe alte meleaguri. Totodată, adresez un îndemn cetățenilor Devei, care simt că nu mai pot sta deoparte, să ni se alăture, să devină membri USR și să muncim împreună pentru Deva. Și noi provenim dintre cetățeni, nu avem nevoie de politică, dar am simțit că politica locală are nevoie de noi. Haideți alături de noi!”, a declarat noul președinte al Filialei Locale a USR Deva.