Iubitorii handbalului vor putea participa la un antrenament demonstrativ al echipelor de la Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva și Asociația Club Sportiv ,,Vipers” Deva. Demonstrațiile de handbal vor avea loc în Cetatea Deva, pe Platforma Artilerie Vest.

Evenimentul sportiv se va desfășura pe 13 și 14 iunie. Astfel, joi, de la ora 16:00, va avea loc un antrenament demonstrativ al echipei de junioare IV de la Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva (16 fete cu vârste între 10-12 ani). A doua zi, vineri, începând cu ora 18:00, se va desfășura un antrenament demonstrativ al echipei de băieți de la ACS ,,Vipers” Deva (15 băieți cu vârste între 8-10 ani).

Organizatorii îi invită pe turiști și pe devenii care iubesc acest sport să participe alături de handbaliști la antrenamente. Antrenorii celor două echipe (handbal feminin și masculin) sunt în căutare de noi talente și le transmit copiilor care iubesc handbalul că lista de înscrieri este deschisă.

Evenimentul este organizat de Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva, Asociația Club Sportiv ,,Vipers” Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva. Intrarea la eveniment este liberă.