Pentru că luna mai este într-adevăr o lună a florilor și pentru că societatea locală de gospodărie a domeniului public din orașul Petrila este condus de o femeie, nu este deloc surprinzător faptul că, în aceste zile, sute de flori împodobesc frumos străzile și parcurile orașului.

„Au fost amplasate sute de flori în ghivece, împodobind toți stâlpii de electricitate și balustradele podurilor de pe strada Republicii. Mai mult decât atât, au fost plantate flori în tot orașul, începând de la intrarea în oraș, pe marginea arterei principale și în intersecții. Ne preocupă în fiecare zi ca orașul să arate frumos, iar florile nu fac altceva decât să aducă un plus de culoare și frumusețe”, spune Doinița Maria Bălanesc, directorul Edil Sal Prest.

Care pe rondurile din parcuri și alei, care în ghivece și jardiniere așezate pe stâlpii de iluminat stradal, pe balustradele podurilor sau pur în squarurile de pe drumurile principale, sute de flori au fost amplasate de angajații de la societatea de gospodărire a orașului, SC EDIL SAL PREST peste tot în orașul Petrila, spre bucuria cetățenilor.