Două femei, între care una în vârstă de 85 de ani și alta de 44 de ani, au fost rănite, în urma unui accident de circulație ce s-a produs, astăzi, pe Drumul Județean (DJ) 687A, în afara localității hunedorene Silvașu de Jos. Victimele se aflau într-un autoturism ce se îndrepta spre Mănăstirea Prislop, din Țara Hațegului.

Potrivit polițiștilor, autoturismul a fost scăpat de sub control, lovind un parapet de protecție a unui podeț situat pe partea dreaptă a drumului. „Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din județul Caraș-Severin, pe direcția Hunedoara -Hațeg, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un parapet de protecție a unui podeț situat pe partea dreaptă a sensului său de mers. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a unei femei în vârstă de 85 de ani și rănirea ușoară a unei alte femei în vârstă de 44 de ani, ambele pasagere în autoturism”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.