La Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara s-a dat startul recrutării viitorilor polițiști. Nici nu au început bine înscrierile și zeci de tineri și-au depus deja cereri pentru a participa la concursul de admitere pe unul dintre locurile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, ori ale şcolilor de agenţi de poliţie.

Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, în doar două zile, peste 35 de tineri s-au prezentat la sediul instituției pentru a se înscrie. 

Concursul de admitere la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” se organizează și se desfășoară într-o singură sesiune în perioada 22 iulie – 13 august 2019, conform graficului postat pe site-ul de Internet al acestei instituţii.

Cererile se pot depune până la 24 mai 2019 – pentru concursurile de admitere organizate în sesiunea iulie – august 2019 la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București și la instituțiile de învățământ superior care pregătesc personal pentru M.A.I. ( din structura M.Ap.N. și Serviciul Român de Informații – SRI).