Hunedorenii sunt invitaţi la teatru. Pe scena instituţiei culturale din reşedinţa judeţului se va juca miercuri, 20 martie, de la ora 19:00, piesa „Numitorul comun-război total!”. Spectacolul are o distribuţie de excepţie.

“Numitorul comun”, o producţie a Teatrului de Comedie din Bucureşti, ajunge la Deva, prin proiectul cultural P2P Theatre. Piesa, scrisă de Alexandru Popa, a fost premiată în anul 2015 în cadrul Concursului de Comedie Românească, fiind, ulterior, montată pe scena Teatrului de Comedie de către Vlad Zamfirescu.

Spectacolul este despre „doi bărbați, o femeie și un infinit de posibilități. Probabil este cea mai curajoasă comedie pe un text românesc contemporan. Într-un ritm alert, cu replică acidă, spunând ușor adevăruri grele, “Numitorul comun” te face, în general, să râzi în lacrimi și, în particular, să plângi râzând”, spun organizatorii.

M-am întrebat dacă nu cumva distanța dintre cine suntem și cine am putea fi, într-un context capabil să ne forțeze limitele, rămâne mereu constantă, oricât de diferiți ne-am ști. Pentru că n-am știut să răspund la întrebare, am hotărât să las la o parte dilemele de revistă „glossy” și să scriu un text despre un interviu de angajare” a declarat Alexandru Popa despre piesa scrisă de el.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Nadiana Sălăgean, Marius Florea Vizante și Alexandru Ion.