Coliziune între o mașină și autoutilitară, astăzi, pe DN 7, la ieșirea din Deva înspre Mintia.

Sursa foto: Info trafic județul Hunedoara

Se pare că, în una dintre autovehiculele implicate în accidentul rutier se afla Traian Berbeceanu, fost comisar șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba -Iulia.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11:00. Fostul comisar șef se afla la volanul autoturismului care a intrat în coliziune cu autoutilitara, al cărui șofer nu ar fi acordat prioritate. „Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Deva, care conducea o autoutilitară pe Calea Zarandului, din direcția Arad-Deva, nu s-a asigurat corespunzător la pornirea de pe loc și a trecut de pe banda întâi pe banda a doua fără a acorda prioritate de trecere autoturismului (…) care circula din aceeași direcție de mers, pe banda a doua”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Amendă usturătoare pentru șoferul autoutilitarei

În urma impactului, nimeni nu a fost rănit, însă ambele autovehicule au fost serios avariate. Polițiștii l-au amendat pe șoferul care a produs evenimentul rutier, cu 3.175 de lei, iar complementar i-au suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 60 de zile. Totodată, oamenii legii i-au ridicat și certificatul de înmatriculare și plăcuțele autoutilitarei, fiindcă avea ITP-ul expirat și nu avea nici RCA.