Atenţie la neatenţie! Poliţiştii sunt pe urmele unui individ care a înşelat o hunedoreancă prin intermediul unui site de vânzări on-line.  O hunedoreancă s-a prezentat, aseară, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, care a reclamat faptul că a fost victimă a unei infracţiuni de înşelăciune.

Femeia le-a declarat poliţiştilor că, la data de 26.10.2018, întrucât avea intenţia de a achiziționa un autoturism din Germania despre a cărui vânzare a aflat dintr-un anunț publicat pe un site de vânzări on-line, a contactat prin e-mail proprietarul mașinii, care i-a solicitat 1.000 de euro, drept „garanție” pentru achiziționarea mașinii.

Femeia a trimis suma respectivă printr-un serviciu de transfer monetar, însă, după retragerea banilor, proprietarul maşinii nu a mai răspuns solicitărilor acesteia de a preda autoturismul.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune şi efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi a recuperării prejudiciului.