Se dă startul înscrierilor pentru Festivalul de muzică pop ”Stelele Cetății” 2019 – ediția a XXXVII-a, dedicat tinerilor interepreți, cu vârste între 15 și 25 de ani, din toată țara.

Festivalul ”Stelele Cetății” 2019 se va desfășura în perioada 25-27 octombrie 2019, iar înscrierile vor avea loc în intervalul 1 – 11 octombrie 2019. Pentru etapa de preselecție, concurenții vor expedia pe adresa [email protected], până în data de 11 octombrie 2019: CV-ul, fișa de înscriere la concurs (ce poate fi descărcată de site-ul Primăriei Deva sau a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva, două melodii (dintre care una va fi creație a compozitorilor români), pozitivele și negativele pieselor, în format MP3.

Numele concurenților care vor intra în finală vor fi anunțate până luni, 14 octombrie 2019.
Participanții la faza finală a festivalului vor avea asupra lor negativul orchestral al pieselor, pe suport digital și vor furniza organizatorilor acordul de folosință al melodiilor din partea autorilor acestora, conform Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe.
Cazarea și masa concurenților admiși în faza finală a concursului vor fi asigurate de organizatori.

Finala Festivalul de muzică pop ”Stelele Cetății” 2019 şi Gala Laureaţilor se vor desfășura în zilele de 26 și 27 octombrie 2019, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva. Juriul festivalului este format din compozitori, interpreți și muzicologi. Cei mai buni concurenți vor fi premiați. Organizatorii vor acorda premii în valoare totală de 7.000 de lei.

Articolul precedentBătrână agresată și jefuită de cinci tâlhari. Indivizii au mai dat o lovitură, în aceeași noapte
Articolul următorCastelul Corvinilor de la Hunedoara îşi închide porţile mai devreme