Autoritățile locale de la Petrila au scos la licitație încă un contract a cărui valoare este de aproape două milioane de lei. Este vorba de contractul de “executie lucrări de reabilitare termică în vederea creşterii performanţei energetice a blocurilor de locuințe nr. 28 și 37 din str 8 Martie și nr. 61 din str Republicii , orașul Petrila, jud. Hunedoara”.

Vor avea loc lucrări aferente proiectului „Eficientizare termica cladiri rezidentiale oras Petrila etapa II”, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR), prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară: 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţie: 3.1 Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi în sectorul locuinţelor.

1.899.233 de lei este valoarea contractului.

 

Articolul precedent“Ziua Mondială de Luptă împotriva Hepatitei”. Zeci hunedoreni, diagnosticați cu această boală în prima parte a anului
Articolul următorNoi sume pentru desființarea platformei de stocare a deșeurilor