Lucrările pe DN 7A continuă pe zăpadă. Drumul care face legătura între Valea Jiului și județul Vâlcea a fost acoperit de un strat de zăpadă. Acest lucru nu îi împiedică pe drumari să continue lucrările.

Astfel, a fost realizat un zid de sprijin în albie, iar în această săptămână, Secția Producție Lucrări Drumuri a DRDP Timișoara, va începe o serie de lucrări de reparații cu mixtură asfaltică, în zona asfaltată a drumului. Întrucât există și o zonă a drumului fără asfalt, aici au avut fost făcute lucrări de reprofilare cu autogrederul și va fi adăugat și aport de piatră.

De asemenea, în vederea creșterii siguranței drumului, în curbele periculoase vor fi instalate parapete din beton. În plus, în zonă a început montarea indicatoarelor rutiere de limitare de viteză, semnalizarea curbelor periculoase, a zonelor unde există pericolul căderii pietrelor de pe versanți și a indicatoarelor specifice sezonului de iarnă.

DRDP Timișoara va realiza o expertiză pe sectorul de drum respectiv, iar în urma acesteia se va întocmi documentația pentru scoaterea la licitație a restului de executat din contractul de reparație capitală pentru DN7A sectorul cuprins între km 86+601 – km 105+120.

 

 

Articolul precedentNoaptea galeriilor are loc la fosta mină Petrila
Articolul următorS-a schimbat iar conducerea spitalului județean din Deva. Unitatea medicală are un nou manager interimar