Imagini dureroase pentru iubitorii de animale au fost surprinse la Orăştie. Fotografiile în care apar câţiva câini morţi, întinşi pe asfalt, publicate pe reţeaua de socializare, au produs rumoare în mediul online, mai ales după ce s-a presupus că bietele patrupede au murit împuşcate.

Iubitorii de animale s-au revoltat, la vederea fotografiilor cu leşurile câinilor abandonate pe stradă şi despre care se prespune că ar fi fost ucişi prin împuşcare. Mai mulţi oameni au reacţionat, exprimându-şi indignarea. Cetăţenii s-au întrebat cine ar fi putut să facă o asemenea faptă, atât de crudă.

Imaginile au fost surprinse undeva pe strada Mureşului, din Orăştie, şi nu se ştie foarte clar cum au murit animalele. „Nişte ticăloşi fără suflet!”, a scris cineva pe Facebook. În vreme ce, unii dintre internauţi susţin că patrupedele au fost împuşcate, alţii sunt de părere că acestea ar fi murit lovite de maşină. „Cum putea o mașină să omoare doi câini dintr-o lovitură? Dacă nu au fost împuşcati poate confirma un medic veterinar cauza morții? Există o anchetă sau Primăria Orăștie dorește sa ascundă adevărul? Sunt victime ale cruzimii voastre fără limită. Sunt nevinovaţii care plătesc cu viaţa erorile unui sistem criminal. Sunt cei care mor unul câte unul doar pentru că voi, oamenii, consideraţi că doar pentru voi e loc sub soare. Bucuraţi-vă, suntem mai puţini cu doi de azi”, a scris o altă persoană. „Loviţi de maşină? Slabe şanse… şi, până la urmă, problema nu e dacă au fost împuşcaţi sau otrăviţi, tot mână de „om” e. Şi acel psihopat ar trebui tras la răspundere şi pedepsit pentru ce a făcut”, consideră un alt cetăţean.

Autorităţile locale din Orăştie s-au autosesizat, în urma apariţiei imaginilor pe reţeaua de socializare, şi spun că au anunţat poliţia pentru a a afla adevărul în acest caz.

Sursa foto: Facebook.com

Articolul precedentFOTO| Exerciţiul naţional „ForFirEx 2019”, în punctul de maximă desfăşurare. Mobilizare impresionantă
Articolul următorAsfalt pe drumul spre Masivul Retezat