Misiune ingrată pentru echipele de intervenție ale societății Apa Prod Deva. Angajații au curățat mai multe cămine de canalizare din oraș. Ce au scos din interiorul acestora i-a îngrozit.

Șervețele umede, cârpe, dar și multe alte mizerii care îți întorc, la propriu, stomacul pe dos, au fost găsite în interiorul canalelor.

 

 

 

Acțiunea de curățare și desfundare a canalelor s-a desfășurat pe străzile Nicolae Grigorescu, Griviței, Aleea Transilvaniei, în zona blocului 9A, Bulevardul Decebal, în zona blocului R, Aleea Constructorilor – blocul E2, Nicolae Bălcescu – blocul 19A, 16 Februarie și Braniștei.

Cele mai multe probleme sunt create de șervețelele umede aruncate, din ignoranță, în vasul de toaletă de o parte dintre locuitori. “Șervețelele umede și cârpele sunt nelipsite din canalizarea Devei. Colegii din cadrul Sectorului Canal au curățat, în ultimele zile, mai multe cămine de canalizare și canale pluviale din Deva Din acestea au fost scoase cantități mari de șervețele umede, cârpe și nisip”, spun reprezentanții companiei.

Sursa foto: Apa Prod Deva

Angajații companiei fac, din nou, un apel la cetățenii orașului să nu mai confunde canalizarea cu coșul de gunoi. Vă reamintim că, în vasul WC nu trebuie să aruncați servețele umede, cârpe, produse de igienă intimă, resturi alimentare și orice fel de deșeuri solide. Toate acestea duc la colmatarea rețelei de canalizare. O gură de scurgere înfundată nu mai poate prelua apele pluviale și poate determina refularea lor în beciuri și gospodării”, au adăugat cei de la Apa Prod Deva.

Articolul precedentStațiunea montană Straja găzduiește prima ediție a unui maraton
Articolul următorCirca 100.000 de lei virați, de Primăria Deva, în contul spitalului județean