Hunedorenii pot învăța gratuit contabilitate la biblioteca județeană

Curs gratuit de contabilitate la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara din Deva.

Pe lângă serviciile cu care și-a obișnuit utilizatorii, împrumut de cărți, dar și de CD-uri sau DVD-uri, accesul la presa locală și națională, consultarea legislației la zi, bibliografii la cerere și acces la internet, în perioada care urmează, la biblioteca județeană din Deva se va organiza gratuit un curs de inițiere în contabilitate.

Înscrierile se fac începând de mâine

Cursul este detinat persoanelor cu studii medii și se va desfășura între 10 și 14 decembrie, partea teoretică, iar în perioada 14 ianuarie -1 februarie 2019, cea practică. Cei interesați se pot înscrie, la secretariatul instituției culturale, începând de mâine, 12 noiembrie, și până pe 29 noiembrie 2018.

Conducerea bibliotecii județene din Deva spune că, acest curs este autorizat de către Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională, iar absolvenții vor primi, la final, diplomă de absolvire. „Cursul este organizat de Centrul de Formare Profesională al Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, durează patru săptămâni și se adresează absolvenților de liceu, de orice vârstă, interesați să cunoască noțiuni elementare de contabilitate care îi pot ajuta să profeseze în compartimente de evidență primară, contabilitate de gestiune și financiară. De asemenea, acest curs poate deschide calea spre înscrierea în CECAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România) pentru a deveni contabil autorizat (independent) sau pentru a înființa și gestiona eficient propria afacere, în orice domeniu de activitate”, a declarat Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara din Deva.

Articolul precedentCurățenie generală în municipiul Vulcan
Articolul următorLocuri de muncă, la cules de mazăre, în Danemarca și Portugalia