Un hunedorean, în vârstă de 37 de ani, a fost reținut de polițiștii din județul Suceava, după ce a fost prins în timp ce transporta, cu un autoturism, țigări de contrabandă.

Bărbatul este din Ilia, județul Hunedoara, și a fost oprit, azi noapte, în trafic pe DN 17, pe raza localității sucevene Iacobeni. În urma controlului, în interiorul autoturismului polițiștii au găsit o cantitate importantă de țigări de contrabandă. „S-a procedat la examinarea interiorului autoturismului, ocazie cu care în portbagajul acestuia au fost găsite un număr de 40.000 bucăţi ţigarete de provenienţă extracomunitară, fără documente de provenienţă. Ţigările de provenienţă extracomunitară, în valoare de aproximativ 22.000 lei, au fost ridicate şi introduse în camera de corpuri delicte a Poliţiei municipiului Vatra Dornei, iar autoturismul a fost indisponibilizat”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Suceava.

Bărbatul a fost reținut și a ajuns în arestul IPJ Suceava, acesta urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, pentru luarea unei măsuri preventive.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru contrabandă.

Articolul precedentA vândut articole pirotehnice fără a deține autorizație
Articolul următorGeoparcul Dinozaurilor “Țara Hațegului”, prima prezență la Târgul Internațional de Turism de la Berlin